Disclaimer

COPYWRIGHT © 2018 – 247industries

Website
De getoonde informatie op onze webshop, waaronder producten, teksten, foto’s, illustraties, logo’s, handelsnamen en woordnemen zijn eigendom van of in licentie bij 247industries. Het wordt beschermd door auteursrecht, merkenrecht en intellectueel eigendomsrecht. De bovenstaande rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot onze webshop. De volledige inhoud van de 247industries webshop mag enkel toegepast worden voor niet-commerciële privédoeleinden. Het is voor gebruikers van de 247industries webshop niet toegestaan de inhoud van de webshop te verspreiden of zonder schriftelijke toestemming beschikbaar te stellen aan derden. Met uitzondering van het strikt noodzakelijk raadplegen van de webshop.

E-mails

De informatie verzonden in e-mailberichten afkomstig van 247industries is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden met uitzondering van schriftelijke toestemming door 247industries.

Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. ABF staat niet in voor de inhoud, noch voor de juiste, volledige en tijdige overbrenging van een verzonden e-mailbericht.

Op al onze rechtsverhoudingen, aanbiedingen en overeenkomsten waaronder 247industries goederen en diensten levert zijn met uitsluiting van alle andere voorwaarden onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze worden u op aanvraag direct kosteloos toegezonden.

 

Vragen?

Onze klantenservice staat graag voor u klaar!

Direct chatten Bel ons: +31 (0)85 - 00 22 247 Email ons help@247industries.com
Altijd als eerste op de hoogte van nieuws, voorraad, acties en aanbiedingen!
UPS TNT iDeal, Mastercard, Visa, Paypall